Ons verhaal

It's all about passion and living the dream

​​Reizen is onze passie, gezond leven onze standaard en onze dromen beleven onze missie.

We geloven er sterk in dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Alle leuke dingen komen met een inspanning, dus ook het beleven van je dromen. Nothing comes for free!

Wij, Caroline en Alexander, eigenaars van NOMAD YOGA, trokken zeer recent geleden met onze  dochters van 3 en 6 jaar enkele maanden door Azië. We gingen erheen om er te ontdekken, om er samen te zijn, maar vooral om er te leven en ons dromen te beleven!

Het is tijdens die reis dat we de belofte aan elkaar maakten nog meer energie te steken in het realiseren van onze dromen.  Het idee van Nomad Yoga zag voor het eerst het daglicht. We zouden alle leuke yoga -en lifestyleproducten onder één dak brengen en groeien in onze eigen yogapractice.

Alexander schreef zich in voor verschillende Yoga Teacher Trainingen, Caroline ging op zoek naar kwaliteitsvolle, ecologische lifestyle -en yogamerken. Alles kwam in een stroomversnelling toen Alexander de kans geboden kreeg om in meerdere yogastudio’s les te gaan geven. Nomad Yoga kreeg vorm!

Alexander

Think big, start small, ... but most of all ... START

Yoga Teacher & founder of Nomad Yoga

In 2013 zette ik uit pure nieuwsgierigheid mijn eerste stappen op een yogamat en als stijve hark dacht ik dat ik er niks te zoeken had. Ik was verrast om te ervaren dat yoga toegankelijk is voor alle niveaus van “fitheid en flexibiliteit” en om te ontdekken dat yoga veel verder gaat dan fysieke beweging alleen.

Doorheen de jaren volgde ik lessen in verschillende yogastudios in binnen -en buitenland en werd de liefde voor yoga alleen maar groter.

In de zomer van 2019 volgde ik een Hatha Yoga Teacher Training (200hrs) en Vinyasa Yoga Teacher Training (50hrs) in de  yoga ashram ARHANTA, die opleidingen verzorgt in zowel Nederland als India.

Caroline

Love unconditionally, live life to the fullest

Driving force behind the scenes

Mens en milieu zijn erg belangrijk voor ons. Ik ga op zoek naar producten die u als klant voldoende comfort en kwaliteit kunnen bieden, maar ook op ecologisch verantwoorde wijze werden geproduceerd.

In onze missie om klanten kwaliteitsvolle en ecologische producten aan te bieden, gaan wij voortdurend op zoek naar nieuwe producten. Bent u eigenaar of verdeler van een jong, kwaliteitsvol en ecologisch merk, neem dan contact op met ons.

  • Black LinkedIn Icon

©2020 by NOMAD YOGA.